loadingimg

Wczytuję dane...
  • Sortuj według:
  • Wyświetl poproduktów
Wyświetlono produktów na stronie: 44 / 44
  • Zawarty w cukierkach olejek eukaliptusowy , wpływa pozytywnie na układ oddechowy ze względu na działanie bakteriobójcze na bakterie wywołujące choroby dróg oddechowych oraz przyczynia się do niszczenia drobnoustrojów chorobotwórczych. 100g
  • Miód naturalny klonowy – ze względu na zawartość białka, kwasów tłuszczowych, witamin B1, B2 i C oraz potasu i żelaza ma doskonałą moc zdrowotną. Działa krwiotwórczo, a zarazem oczyszcza krew. Ma lekko karmelowy smak.Opakowanie - 900 g

    Miód klonowy 900g

    40,00 PLN
  • Miód akacjowy jest szczególnie bogaty w cukry proste, łatwo i szybko przyswajalne przez organizm, jest przede wszystkim cenną odżywką regeneracyjną w stanach zmęczenia fizycznego i umysłowego. To też jedyny miód, który mogą spożywać chorzy z lekkimi posta
  • Miód akacjowy jest szczególnie bogaty w cukry proste, łatwo i szybko przyswajalne przez organizm, jest przede wszystkim cenną odżywką regeneracyjną w stanach zmęczenia fizycznego i umysłowego. To też jedyny miód, który mogą spożywać chorzy z lekkimi posta
  • Miód akacjowy pomocny przy nadkwasotcie żołądka oraz zaburzeniach przewodu pokarmowego. Jedyny miód, który mogą spożywać chorzy z lekkimi postaciami cukrzycy ponieważ zawiera fruktozę.
  • Miód Akacjowy z Ziołami na Serce Ojca Klimuszki, receptura, ta to wspaniałe źródło życiodajnych substancji, które od wieków stosuje się dla ochronny serca i najważniejszych elementów układu krążenia. Skład i proporcje są tak dobrane, aby stanowiły doskona
  • Miód Akacjowy z Ziołami na Trawienie ,Ojca Klimuszki ,miód akacjowy zawiera duże ilości naturalnej witaminy C, a także fruktozy i bioflawonoidów. Dodatek ziół tworzy wspaniałą kompozycję naturalnych składników posiadających działanie wspomagające, popraw
  • Miód akacjowy pomocny przy nadkwasotcie żołądka oraz zaburzeniach przewodu pokarmowego. Jedyny miód, który mogą spożywać chorzy z lekkimi postaciami cukrzycy ponieważ zawiera fruktozę.
  • Miód faceliowy 1300g
  • Miód faceliowy pozyskiwany jest z kwiatów facelii (wyróżnia ją piękna, niebiesko-fioletowa barwa), uznawanej za jedną z najbardziej miododajnych roślin – pszczelarze często nazywają ją „królową roślin miododajnych“
  • Miód fasolowy posiada charakterystyczny smak – niezbyt słodki, a nawet delikatnie kwaskowaty. Jego kolor zmienia się w zależności od jego konsystencji – w płynnej jest słomkowy, a gdy się skrystalizuje, staje się kremowobiały. Charakteryzuje go także doś
  • Miód fasolowy posiada charakterystyczny smak – niezbyt słodki, a nawet delikatnie kwaskowaty. Jego kolor zmienia się w zależności od jego konsystencji – w płynnej jest słomkowy, a gdy się skrystalizuje, staje się kremowobiały. Charakteryzuje go także doś
  • Miód gryczany uważany jest za najciemniejszy ze wszystkich miodów - przy dostępie światła staje się ciemnobrunatny. Krystalizuje się bardzo powoli, ma też bardzo intensywny i przyjemny zapach kwiatów gryki oraz charakterystyczny smak: ostry, słodki i lekk
  • Miód gryczany uważany jest za najciemniejszy ze wszystkich miodów - przy dostępie światła staje się ciemnobrunatny. Krystalizuje się bardzo powoli, ma też bardzo intensywny i przyjemny zapach kwiatów gryki oraz charakterystyczny smak: ostry, słodki i lekk
  • Miód gryczany zalecany jest przy schorzeniach układu krążenia, szczególnie na tle miażdżycowym oraz w chorobach wątroby, przy osłabieniu pamięci, wzroku, słuchu. Wyjątkowo cenny przy niedokrwistości wynikającej z niedoboru żelaza. Korzystnie wpływa na odn
  • Miód gryczany zalecany jest przy schorzeniach układu krążenia, szczególnie na tle miażdżycowym oraz w chorobach wątroby, przy osłabieniu pamięci, wzroku, słuchu. Wyjątkowo cenny przy niedokrwistości wynikającej z niedoboru żelaza. Korzystnie wpływa na odn
  • Miód naturalny leśny stosowany jest w chorobach układu krążenia, przeziębieniach i stanach zapalnych organizmu.
  • Niewiele osób miało okazję poznać miód malinowy, jednak z pewnością ci, którzy przynajmniej raz go spróbowali, nigdy nie zapomną jego smaku i aromatu. Jest on trudniej dostępny niż inne rodzaje miodów, ponieważ kwiaty malin kwitną zaledwie przez trzy tygo
  • Niewiele osób miało okazję poznać miód malinowy, jednak z pewnością ci, którzy przynajmniej raz go spróbowali, nigdy nie zapomną jego smaku i aromatu. Jest on trudniej dostępny niż inne rodzaje miodów, ponieważ kwiaty malin kwitną zaledwie przez trzy tygo
  • Miód Manuka MGO 250+ 250g. Miód Manuka to produkt w 100% naturalny. Pochodzi z nowozelandzkiego krzewu Manuka, posiadający aktywny składnik - methylglyoxal. Methylglyoxal jest obecny we wszystkich miodach, jednak występuje na ogół w ilości 0-10 mg/kg. Na
  • Miód Manuka MGO 250+ 500g. Miód Manuka to produkt w 100% naturalny. Pochodzi z nowozelandzkiego krzewu Manuka, posiadający aktywny składnik - methylglyoxal. Methylglyoxal jest obecny we wszystkich miodach, jednak występuje na ogół w ilości 0-10 mg/kg. Na
  • Miód Manuka MGO 30+ 500g. Miód Manuka to produkt w 100% naturalny. Pochodzi z nowozelandzkiego krzewu Manuka, posiadający aktywny składnik - methylglyoxal. Methylglyoxal jest obecny we wszystkich miodach, jednak występuje na ogół w ilości 0-10 mg/kg. Nat
  • Miód Manuka MGO 400+ 250g. Miód Manuka to produkt w 100% naturalny. Pochodzi z nowozelandzkiego krzewu Manuka, posiadający aktywny składnik - methylglyoxal. Methylglyoxal jest obecny we wszystkich miodach, jednak występuje na ogół w ilości 0-10 mg/kg. Na
  • Miód Manuka MGO 400+ 500g. Miód Manuka to produkt w 100% naturalny. Pochodzi z nowozelandzkiego krzewu Manuka, posiadający aktywny składnik - methylglyoxal. Methylglyoxal jest we wszystkich miodach, jednak występuje na ogół w ilości 0-10 mg/kg. Methylgly
  • Miód Manuka MGO 550+ 250g. Miód Manuka to produkt w 100% naturalny. Pochodzi z nowozelandzkiego krzewu Manuka, posiadający aktywny składnik - methylglyoxal. Methylglyoxal jest obecny we wszystkich miodach, jednak występuje na ogół w ilości 0-10 mg/kg. Na
  • Miód Manuka MGO 550+ 500 g. Miód Manuka to produkt w 100% naturalny. Pochodzi z nowozelandzkiego krzewu Manuka, posiadający aktywny składnik - methylglyoxal. Methylglyoxal jest obecny we wszystkich miodach, jednak występuje na ogół w ilości 0-10 mg/kg. N
  • Miód nawłociowy w stanie płynnym ma jasnożółtą barwę. Dość szybko się krystalizuje. Po tym procesie zmienia kolor na jaśniejszy, a jego konsystencja staje się kremowa. Bardzo łatwo daje się wtedy rozsmarować na pieczywie. W smaku jest on słodki, jednak wy
  • Miód nawłociowy nazywany był nektarem życia, bowiem oprócz walorów smakowych, odznacza się licznymi leczniczymi właściwościami. W stanie płynnym ma jasnożółtą barwę (od słomkowożółtej, po jasnobursztynową), dość szybko się jednak krystalizuje i wówczas zm
  • Miód rzepakowy w stanie płynnym jest prawie bezbarwny lub lekko słomkowy, z odcieniem zielonkawym, zależnie od roślin, z których zebrany został nektar. Po skrystalizowaniu przyjmuje barwę białą lub szarokremową.
  • Miód naturalny rzepakowy jest najbogatszy w aminokwasy i najłatwiej przyswajalny. Stosowany w przypadkach miażdżycy, chorobach wątroby i dróg żółciowych oraz stanach zapalnych górnych dróg oddechowych, ma silne właściwości odtruwające.
  • Miód naturalny rzepakowy jest najbogatszy w aminokwasy i najłatwiej przyswajalny. Stosowany w przypadkach miażdżycy, chorobach wątroby i dróg żółciowych oraz stanach zapalnych górnych dróg oddechowych, ma silne właściwości odtruwające.
  • Miód słonecznikowy jest jednym z najrzadziej spotykanych miodów w Polsce. Bardziej popularny jest na wschodzie. Pozyskiwany jest z nektaru słonecznika, jednorocznej rośliny o wielkich kwiatach
  • Miód naturalny spadziowy jest bogaty w żelazo, posiada najwięcej naturalnych antybiotyków, stosowany przy problemach oddechowych i stanach zapalnych organizmu, wykazuje działanie aseptyczne, wykrztuśne, korzystnie wpływa na serce. Stosowany również przy c
  • Miód naturalny spadziowy jest bogaty w żelazo, posiada najwięcej naturalnych antybiotyków, stosowany przy problemach dróg oddechowych i stanach zapalnych organizmu, wykazuje działanie aseptyczne, wykrztuśne, korzystnie wpływa na serce. Stosowany również p
  • Miód spadziowy iglasty 400g Miody Bieszczadzkie
  • Miód naturalny wielokwiatowy jest szczególnie zalecany przy problemach układu krążenia i wątroby. Uzupełnia niedobory witamin i biopierwiastków.
  • Miód naturalny wielokwiatowy jest szczególnie zalecany przy problemach układu krążenia i wątroby. Uzupełnia niedobory witamin i biopierwiastków.
  • Miód wielokwiatowy z pyłkiem kwiatowym. Połączenie pyłku z miodem zapewni nam wspaniałe walory smakowe oraz przede wszystkim szeroką gamę składników odżywczych mających pozytywny wpływ na nasze zdrowie. 1200g
  • Miód wielokwiatowy z pyłkiem kwiatowym. Połączenie pyłku z miodem zapewni nam wspaniałe walory smakowe oraz przede wszystkim szeroką gamę składników odżywczych mających pozytywny wpływ na nasze zdrowie. 400g
  • Miód Wrzosowy 400g Miody Bieszczadzkie
  • Mleczko Pszczele Liofilizowane, mleczko pszczele wykazuje właściwości odżywcze i wzmacniające. Korzystnie wpływa na stan psychofizyczny człowieka, wzmacnia, pomaga usunąć zmęczenie, poprawić koncentrację i samopoczucie, dlatego zalecane jest w stanach wyc
  • Pierzga to pyłek kwiatowy, przetworzony przez pszczoły. W pierwszej kolejności służy on jako pokarm dla samych pszczół, przede wszystkim dla matki i jej młodych.Z tego powodu cechuje ją szereg prozdrowotnych właściwości.
  • Wartości odżywcze pyłku pszczelego wynikają z jego niezwykle bogatego składu chemicznego - zidentyfikowano w nim ponad 250 różnych związków. Znajdują się w nim cukry proste (fruktoza, glukoza), kwasy tłuszczowe, ponad 30 aminokwasów (ich zawartość w pyłk
  • Wartości odżywcze pyłku pszczelego wynikają z jego niezwykle bogatego składu chemicznego - zidentyfikowano w nim ponad 250 różnych związków. Znajdują się w nim cukry proste (fruktoza, glukoza), kwasy tłuszczowe, ponad 30 aminokwasów (ich zawartość w pyłk