loadingimg

Wczytuję dane...
Olej z pestek winogron ( op. 50ml )
    •  
    •  
Cena:17,00 PLN
Koszt wysyłki od: 16.00 PLN
  • Producent: Nacomi
  • Model: KK 18
  • Realizacja zamówienia: 1-3 dni

średnia: 0.0  ocen: 0
Polecamy również
  • Opis produktu
  • Dane techniczne

Olej z pestek winogron.
Importer - Kamil

Charakteryzuje się lekką konsystencją, jest prawie bezzapachowy.
Olejek z pestek winogron ma szerokie zastosowanie w kosmetyce gdyż winogrona to nie tylko pyszne owoce, ale i naturalny kosmetyk, który rewelacyjnie sprawdza się w pielęgnacji skóry.

Oferowany Olejek z pestek winogron jest olejem pochodzącym z krajów śródziemnomorskich

DZIAŁANIE NA SKÓRĘ TWARZY I CIAŁA:

Jest dobrze absorbowany przez skórę i nie zatyka porów. Oferuje bardzo dobre właściwości:

  • zmiękczające,
  • przeciwalergiczne,
  • ochronne,
  • regeneracyjne,
  • przeciwstarzeniowe,
  • przeciwnowotworowe,
  • stymuluje odnowę komórek, spowalniając proces starzenia się


Działa lekko ściągająco, co wygładza skórę i nadaje jej sprężystości. Szczególnie widoczne efekty poprawy kondycji skóry widoczne są wokół oczu i ust.

Olej winogronowy jest pomocny w przypadku:
•    blizn,
•    rozstępów,
•    żylaków,
•    opuchlizny
•    pajączków,
•    zwiększa elastyczność skóry, zmarszczek i opuchlizny wokół oczu.

Olejek z pestek winogron jest dobrym wyborem dla produktów przeciwstarzeniowych, regeneracyjnych, dla skóry zniszczonej, skłonnej do przetłuszczania się i trądziku.

W formułach kosmetycznych może być stosowany w stężeniu od 1 do 100%. Jest bardzo dobrym olejem bazowy dla mieszanek z innymi olejami i dla olejków eterycznych (zapachowych). Nadaje się do masażu, także bez żadnych dodatków.

STOSOWANIE:
- smarować miejsca problemowe lub zmienione chorobowo
- mieszać z kremami, balsamami lub oliwką

DZIAŁANIE NA WŁOSY:
•    bardzo dobrze nawilża włosy,
•    sprawia , ze pięknie błyszczą i staja się miękkie

ZASTOSOWANIE NA WŁOSY:
olej z pestek winogron wcierać w skórę i we włosy, następnie zmyć szamponem.

    • W opakowaniu: 
    • 50 ml.
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
  • Nano Miedź Koloidalna 50ppm ( op. 250ml )

    Nano Miedź Koloidalna 50ppm ( op. 250ml )

    Nano Miedź Koloidalna 50 ppm. Niejonowy koncentrat miedzi nanokoloidalnej to doskonały środek do pielęgnacji skory z grzybica. Stymuluje wzrost komórek nabłonka osłabionej skóry. Wspomaga regenerację kolagenu i elastyny poprawiając elastyczność skóry. Nan
    38,00 PLN
    Koszt wysyłki od: 16.00 PLN
    • Dodaj:szt.